Βρείτε μας (Πατήστε για να δείτε τον χάρτη)

Whoever you are, whatever you seek, it all starts here.

When
Who
 

Σχετικά με μας

Το ξενοδοχείο Αλίκη κτίστηκε το 1895 και ανήκε αρχικά στη Βαγγελίτσα κόρη του Γεώργιου Πετρίδη, ενός πλούσιου καπετάνιου και ευεργέτη της Σύμης και στη συνέχεια δόθηκε ως προικώο στην κόρη της, Φωτεινή Θ. Γεννηματά, μητέρα του αείμνηστου πολιτικού Γεώργιου Γεννηματά. Το Αλίκη είναι ένα παλιό νεοκλασικό τριώροφο ξενοδοχείο στη Σύμη που βρίσκεται στο λιμάνι της, σε απόσταση μόλις 3 μέτρα από την θάλασσα.

Το ξενοδοχείο Αλίκη ανακαινίστηκε το 2000, από τους σημερινούς ιδιοκτήτες του, μία οικογένεια με καταγωγή από την Ιταλία και τη Σύμη, με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του νησιού, προσδίνοντας σε αυτό και την ιταλική φινέτσα. Διαθέτει 12 δίκλινα δωμάτια και 3 σουίτες.
Στο ξενοδοχείο Αλίκη μπορείς ν’ απολαύσεις ένα υπέροχο πρωινό, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα ή στο διακοσμημένο με αντίκες σαλόνι κάτω από ένα ξύλινο χειροποίητο ταβάνι το οποίο είναι φιλοτεχνημένο σύμφωνα με τους ρυθμούς της Συμιακής Αρχιτεκτονικής.
Στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Αλίκη τα δωμάτια βρίσκονται γύρω από μια εσωτερική αυλή στρωμένη με βοτσαλωτό δάπεδο. Στο κέντρο της αυλής βρίσκεται ένας μικρός κήπος με διάφορα μεσογειακά φυτά όπως βουκαμβίλιες, γιασεμί, πλουμέριες και στεφανώτης. Λίγο πιο πάνω….. στην ταράτσα του ξενοδοχείου μπορείς ν’ απολαύσεις την εντυπωσιακή πανοραμική θέα του Αιγαίου πελάγους και της πόλης της Σύμης.,br> Το ξενοδοχείο Αλίκη προσφέρει μια μοναδική οικογενειακή ατμόσφαιρα κι ένα φιλικό περιβάλλον, τα οποία κάνουν τον κάθε επισκέπτη να νοιώθει σαν στο σπίτι του σ ‘ ένα μέρος μακριά από το σπίτι του….!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Hotel Aliki Ακτή Γεννηματά. Σύμη
Καλέστε τώρα το ξενοδοχείο Αλίκη +30-22460-71665

E-MAIL

info@hotelaliki.gr

ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ/ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ:

+30-22460-71665